Skip to main content

Praktijk de Liefde - mediation & relatietherapie

Barbara Stuker, mediator

Bij scheiden komen veel heftige emoties los. Ontkenning, verwarring, woede, rouw en tenslotte acceptatie. Allereerst is het van belang dat jullie allebei in dezelfde emotionele fase zitten, zodat jullie kunnen beginnen met het maken van afspraken over praktische (juridische/financiële) zaken en, als er kinderen zijn, een eventuele omgangsregeling kunnen vormgeven. Thema’s waar ik jullie graag mee verder help.

Ik ben afgestudeerd psycholoog (UvA) en heb een aantal jaren als relatietherapeut gewerkt. Voor die tijd was ik binnen zakelijke organisaties in verschillende psychologen- en HR-functies werkzaam. Omdat mijn eigen ouders gescheiden zijn toen ik vrij jong was, heeft dit thema me altijd geboeid en bezig gehouden.

Vandaar nu ook de stap om er beroepsmatig mee aan de slag te gaan. Door mijn achtergrond, professioneel en persoonlijk, ben ik bekwaam in het begeleiden en in goede banen leiden van het pijnlijke en complexe proces van scheiden. Met interesse luister ik naar jullie verhaal. Met mijn kalme aanwezigheid kan ik in de chaos van emoties, boosheid en rouw, steun en structuur bieden. Samen stellen we een ouderschapsplan op, waarbij ik een alimentatieberekening en echtscheidingsconvenant verzorg.

Kennismaking inplannen met Barbara

Wij richten wij ons op het krachtiger maken van relaties en gezonde patronen door te geven aan onze kinderen en de volgende generatie.

Locaties

Amsterdam
Almere
Blaricum
Den Haag
Groningen
Haarlem
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Contact

Praktijk de Liefde
Spuistraat
249 II rechts
1012VP
Amsterdam

©2023 Praktijk de Liefde
©2023 Praktijk de Liefde