Skip to main content

Praktijk de Liefde - scheidingsmediatior

Melissa Molenschot, scheidingsspecialist en mediator

Wanneer heb je een scheidingsmediator nodig? Wanneer stellen de beslissing nemen om de echtscheiding in gang te zetten, komt daar veel bij kijken. Verschillende dingen moeten worden geregeld. Waar begin je? Ik wil jullie hier als scheidingsspecialist graag bij helpen. Zo neem ik het juridisch geregel uit handen, zodat jullie je kunnen richten op de emotionele afwikkeling van de scheiding. Een echtscheiding is immers een moment van rouw, daar moet je de tijd voor nemen.

Met mijn juridische kennis en ervaring, zorg ik samen met jullie voor de juiste afwikkeling.

Samen regelen we de vermogensverdeling, de alimentatie, de pensioenen en het opstellen van de officiële documenten die nodig zijn om de echtscheiding rond te maken. Hierbij staan de kinderen voor mij centraal. Vanuit de praktijk zorg ik voor een passend en realistisch ouderschapsplan.

Achtergrond

Kinderen die met de echtscheiding van hun ouders te maken krijgen zijn mijn grote drijfveer. Ik zorg ervoor dat zij de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Als kind van gescheiden ouders weet ik als geen ander hoe belangrijk dit is. Met de kennis vanuit mijn master Nederlands Personen- en Familierecht regel ik alles op juridisch gebied tot in de puntjes voor jullie.

Kennismaken en locatie

Als scheidingsmediator sta ik klaar om jullie te helpen. Maak vrijblijvend een kennismaking om er achter te komen of er een klik is. Ik ben door het hele land in te plannen. Of jullie aan huis willen afspraken of op één van onze locaties.

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.

Kennismaking inplannen met Melissa

Wij richten wij ons op het krachtiger maken van relaties en gezonde patronen door te geven aan onze kinderen en de volgende generatie.

Locaties

Amsterdam
Almere
Blaricum
Den Haag
Groningen
Haarlem
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Contact

Praktijk de Liefde
Spuistraat
249 II rechts
1012VP
Amsterdam

©2023 Praktijk de Liefde
©2023 Praktijk de Liefde