Met mijn juridische kennis van en ervaring met verschillende soorten scheidingstrajecten, zorg ik samen met jullie voor de juiste afwikkeling, van A tot Z.

Melissa Molenschot, mediator en scheidingsspecialist

Praktijk de Liefde - mediation & relatietherapie

Melissa Molenschot, scheidingsspecialist en mediator

Wanneer stellen de beslissing nemen om de echtscheiding in gang te zetten, komt daar veel bij kijken. Verschillende dingen moeten worden geregeld. Waar begin je? Ik wil jullie hier als scheidingsspecialist en mediator graag bij helpen. Zo neem ik het juridisch geregel uit handen, zodat jullie je kunnen richten op de emotionele afwikkeling van de scheiding. Een echtscheiding is immers een moment van rouw, daar moet je de tijd voor nemen.

Samen regelen we de vermogensverdeling, de alimentatie, de pensioenen en het opstellen van de officiële documenten die nodig zijn om de echtscheiding rond te maken. Hierbij staan de kinderen voor mij centraal. Vanuit de praktijk zorg ik voor een passend en realistisch ouderschapsplan.

Achtergrond

Kinderen die met de echtscheiding van hun ouders te maken krijgen zijn mijn grote drijfveer. Ik zorg ervoor dat zij de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Als kind van gescheiden ouders weet ik als geen ander hoe belangrijk dit is. Met de kennis vanuit mijn master Nederlands Personen- en Familierecht regel ik alles op juridisch gebied tot in de puntjes voor jullie.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Melissa