Skip to main content

Praktijk de Liefde verzorgt vanaf nu ook scheidingsmediation voor stellen. Stellen die de beslissing hebben genomen om te gaan scheiden, en dat zelf zorgvuldig en compleet willen afwikkelen. De mediator ondersteunt waar nodig en geeft jullie tijdens dit proces praktische tips.

Scheidingsmediation als oplossing? Het proces van scheiden is een turbulente periode, waarin veel emoties en praktische zaken samen komen. Zeker als er een kind of kinderen bij betrokken zijn. Mediator Melissa Molenschot neemt jullie mee in dit proces en zorgt ervoor dat alle partijen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Met een speciaal oog voor de kinderen, die haar grote drijfveer zijn in haar mediationwerk.

Wat te regelen bij een scheiding?

Omdat Melissa een juridische achtergrond heeft, helpt ze jullie bij het afwikkelen van de zakelijke kant, zoals de alimentatieberekening. Maar ook bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en (nieuw) ouderschapsplan. Of heel praktisch, de afspraken die jullie voor de vakanties moeten maken. Dit alles op een manier waar jullie allebei achter staan en een positief gevoel bij hebben.

Scheidingsmediation aan huis of in de praktijk

Onze mediator is niet gebonden aan een van onze locaties en komt graag bij jullie thuis of op een plek die jullie kiezen. Vinden jullie het fijner om in een neutrale omgeving af te spreken, dan is er altijd de optie om dat in een van onze praktijklocaties te doen. Maak dus gerust een afspraak om kennis te maken of om te kijken wat de opties zijn. Of als je twijfelt en nog vragen hebt.

Wij richten wij ons op het krachtiger maken van relaties en gezonde patronen door te geven aan onze kinderen en de volgende generatie.

Locaties

Amsterdam
Almere
Blaricum
Den Haag
Groningen
Haarlem
Rotterdam
Tilburg
Utrecht

Contact

Praktijk de Liefde
Spuistraat
249 II rechts
1012VP
Amsterdam

©2023 Praktijk de Liefde
©2023 Praktijk de Liefde